23.11.2017, godz.:
rozmiar czcionki domyślny rozmiar czcionki średni rozmiar czcionki duży
Kontrast:
tekstowa
Wieści z PZDRNewsletterTelewizja WMODR

Usługa gastronomiczna w formie obiadu, świadczona w dniu 22.06.2017 r.

Oznaczenie postępowania: SZP-26-B-23/17

„Usługa gastronomiczna w formie obiadu, świadczoną w dniu 22.06.2017 r., na rzecz uczestników wyjazdu studyjnego (25 osób) pn. „Kreatywna wieś – gospodarstwa opiekuńcze jako innowacyjny kierunek działalności pozarolniczej” realizowanych w ramach Planu Operacyjnego KSOW na lata 2016-2017 w zakresie SIR.”

                                                                        data zamieszczenia: 23.05.2017

Ogłoszenie o zamówieniu 23.05.2017 r. Pobierz plik 

         Załączniki do zapytania ofertowego:

                    - nr 1

23.05.2017 r. Pobierz plik 
                    - nr 2 23.05.2017 r. Pobierz plik 
Pobierz plik  
                    - nr 3 23.05.2017 r. Pobierz plik 

W związku z zakończonym badaniem i oceną ofert informuję, iż w postępowaniu na Usługę gastronomiczną w formie obiadu, świadczoną w dniu 22.06.2017 r., na rzecz uczestników wyjazdu studyjnego (25 osób) pn. „Kreatywna wieś – gospodarstwa opiekuńcze jako innowacyjny kierunek działalności pozarolniczej” realizowanych w ramach Planu Operacyjnego KSOW na lata 2016-2017 w zakresie SIR, jako najkorzystniejszą wybrano ofertę złożoną przez Bar Ewa, Ewa Kufel, Szumiąca 7, 89-510 Bysław.
            Pobierz przeglądarke dokumentów

 

Ogolnopolska siec zagrod edukacyjnych

Copyright © 2008 - 2017 Warmińsko - Mazurski Ośrodek Doradztwa Rolniczego

ZamknijNa tej stronie internetowej wykorzystywane są pliki cookies zbierane do celów statystycznych i wykorzystywane do poprawnego działania serwisu www.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies można zmienić w ustawieniach przeglądarki - niedokonanie zmian ustawień przeglądarki jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie.